BEHANDELING EN PRIJZEN

Ontspanningsmassage

Het doel van deze massage is om je hele lichaam volledig te laten ontspannen. Hierdoor ben je na afloop heerlijk relaxed en voel je je herboren. Daarnaast gaan verschillende lichaamsfuncties beter functioneren en voel je je fitter. Je kunt bij mij je eigen massage samenstellen . Zo wordt jouw momentje Wellness nóg relaxter!

De voornaamste effecten van een ontspanningsmassage zijn de volgende.

 • De doorbloeding wordt gestimuleerd. Hierdoor worden afvalstoffen in je lichaam sneller afgevoerd.
 • De spierspanning en spierkracht worden hersteld.
 • Verkrampte spieren worden losgemaakt.
 • De spiergevoeligheid wordt genormaliseerd.
 • De spier- en huidbeweeglijkheid worden verbeterd.

En vergeet vooral niet: een massage kan ook gewoon een cadeautje voor jezelf zijn. Even een momentje van rust en bewustwording pakken zodat je daarna weer relaxed de draad op kan pakken.

Persoonlijke wensen.

Een massage kan op maat gemaakt worden. Of je nu een wat stevigere massage wil of een wat zachtere, geef vooral in de salon aan wat jij prettig vindt. Het is ook mogelijk om een deelmassage te doen, bijvoorbeeld alleen de rug of de benen. Dit is bijvoorbeeld verlichtend bij vermoeide spieren na sporten of zwaar tillen. Door zo’n ontspanningsmassage wordt de spierspanning verlicht en de doorbloeding bevorderd.

BEHANDELING EN PRIJZEN

Cuppingmassage

Na uitgebreid onderzoek heb ik  een enorme meerwaarde in deze massagevorm gevonden. Cupping Massage is namelijk een erg goede manier om gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. Cupping komt uit de Traditionele Chinese Geneeskunde en wordt al eeuwenlang gebruikt om blokkades in het lichaam op te heffen.

Een eeuwenoude heling methode.

Oude documenten tonen aan dat de cupping methode al ver voor onze jaartelling wordt beoefend in China. Al dan niet gecombineerd met acupunctuur of de drukpunten massage Tuina. Door de jaren heen is cupping niet alleen exclusief gebruikt in de Chinese Geneeskunde. Er werden in latere tijden ook vergelijkbare behandelingen gedaan door de oude Egyptenaren, Noord Amerikaanse Indianen en vroege Grieken. En nog later ook in andere Aziatische en Europese landen.

Hoe werkt een Cuppingmassage

Cuppingmassage wordt tegenwoordig gedaan met glazen, bamboe of siliconen cups die vacuüm trekken op je huid. Wij gebruiken de siliconen cups. Door deze zuigkracht wordt de onderliggende huid opgetild en in de cup gezogen. Meestal voel je een lichte tot krachtige sensatie in de omgeving van de cup. Het voelt alsof de huid en onderliggend weefsel strak wordt getrokken. De cup blijft 5 tot soms wel 20 minuten op zijn plek en gedurende die tijd voel je letterlijk ruimte in dat gebied komen.

Een andere manier is dat terwijl de cup vacuüm zuigt, in lange strijkingen wordt gemasseerd. Het bindweefsel onder de huid wordt op die manier los gemasseerd waardoor de doorbloeding op gang wordt gebracht om afvalstoffen- die je ervaart als stijfheid of pijn – af te voeren. Cupping geeft een diepe ontspanning voor zowel bindweefsel- als spierlaag in het specifieke gebied. Daarnaast stimuleert cupping de algehele lichamelijke doorbloeding, je lymfesysteem, je zenuwstelsel en je energiehuishouding (Qi) .

We moeten er wel iets bij vertellen…

Niks ernstigs, maar de cups laten in het begin een verkleuring achter op je huid, te vergelijken met een blauwe plek. Net als blauwe plekken blijven ze een paar dagen zichtbaar en variëren deze in kleur, het ligt eraan hoe lang de cups erop zitten en hoe de staat van je doorbloeding is.

We merken dat bij klanten die zich regelmatig laten cuppen, de verkleuring steeds minder wordt, omdat hun doorbloeding regelmatig gestimuleerd wordt. Over het algemeen doen deze blauwe plekken geen pijn. Omdat een Cuppingmassage op verschillende lagen doorwerkt kun je de dag erna iets beurs voelen maar daarna merk je een aanzienlijk verschil. Meer ruimte en lichter in je lijf!

Voor sommige mensen klinkt cupping als een ongebruikelijke behandeling.. Maar als je het één keer hebt uitgeprobeerd zul je begrijpen waarom cupping steeds populairder wordt bij sporters en beroemdheden. Het is een stevige, diepe massage met een langdurige werking.

Vraag voordat je massage begint wat cupping kan betekenen voor jouw lichaam. Cupping werkt zeer ontspannend en geeft verlichting / verbetering bij:
 • Fybromyalgieklachten
 • Chronische pijnklachten zoals stress en overbelasting
 • Hoofdpijn, migraine en duizeligheid
 • Rug – en schouderklachten
 • Menstruatieklachten
 • Maag-en darmklachten
 • Spijsverteringsklachten
 • Chronische verkoudheid en astma
 • Cellulite en striae

HOE LANG DUURT

Cuppingmassage

Een Cuppingmassage duurt ongeveer een uur. Na afloop zijn je body and mind  ontspannen.  Met een relaxed muziekje op de achtergrond en een heerlijk massagebed kan het grote relaxen beginnen. Heerlijk, zo’n uur voor jezelf! Een deelmassage duurt minder lang doordat specifieke punten van het lichaam onder handen worden genomen. Je moet dan ongeveer rekening houden met 30 minuten tot 45 minuten.

2021

Prijslijst

Sugaring
Onderbenen incl. knie € 29,00
Bovenbenen € 25,00
Onder- en bovenbenen € 49,00
Bikinilijn € 19,00
Billen € 15,00
Brazilian met streepje € 30,00
Full Brazilian € 36,00
Bovenbenen incl. bikinilijn € 39,00
Hele benen incl. bikinilijn € 64,00
Hele benen incl. Brazilian € 81,00
Oksels € 18,00
Onderarmen € 18,00
Bovenarmen € 18,00
Onder- en bovenarmen € 32,00
Buik € 22,00
Borst € 22,00
Borst en buik € 40,00
Rug € 40,00
Bovenlip € 9,50
Kin € 9,50
Hals € 9,50
Kaaklijn € 9,50
Kin, bovenlip en kaaklijn € 25,00
Hele gezicht (zonder wenkbrauwen) € 32,00
Wenkbrauwen sugaren € 10,00
Wenkbrauwen verven € 10,00
Verven en sugaren € 17,00
Massage (ontspanning / cupping massage)
30 minuten € 30,00
45 minuten € 40,00
60 minuten € 50,00